Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.06.07
Magyarország első természetvédelmi területén, a csodálatos Nagyerdőn és a Békás-tó partján ismét egy szórakoztató, izgalmas és magas színvonalú rendezvény részesei lehetnek a vendégek július 1-3. között.

A gasztro-kulináris élményeket felvonultató fesztivál kiemelt partnere ezúttal is a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT). A fesztivál szakmai iránymutatásért olyan sztárséfek felelnek, mint Ruprecht László, alias „Rupi séf”, a SVÉT elnöke és alapítója, továbbá Mészáros Ádám két Michelin-csillagos séf, a BOTANIQ Turai Kastély***** éttermének, a Clarisse konyhájának vezetője, és a debreceni fine dining fenegyereke, Thür Ádám, az Ikon Debrecen séfje.

„Fontosnak tartjuk, hogy Debrecenben is megmutassuk az egész régiónak azokat a gasztronómiai különlegességeket, melyeket országunk nyújtani tud, hiszen ezen a hétvégén Balatontól Egerig, Palkonyától Budapestig kalandozhatnak a gasztro-térképen az ide látogatók.

Mindezt úgy, hogy kedvező jegyárak mellett valósítjuk meg a rendezvényt azért, hogy minél elérhetőbbé váljon a kultúra ezen műfaja is” – közölte Mészáros Réka, a rendezvény főszervezője, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

A Debrecziner Gourmet Fesztivál híreiről weboldalán és Facebook eseményéből értesülhetnek az érdeklődők.

Kép forrása: visitdebrecen.hu