Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.04.23
A Tejmadár Gasztrotér a Westend Shopping Centerben 2022 április közepén nyitotta meg kapuit. Pap Sára üzletasszony, úgy döntött, hogy április 2l-én mutatja be legújabb vállalkozását az újságírók előtt, erre az eseményre nemcsak a tollforgatók, de a celebvilág színe java is eljött.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a Tejmadár Gasztrotér egyszerre kellemes, jó hangulatú, trendi, divatos tér, ahol az art deco elemek mellett, teret kap a beton és a fa, mint a minimalista belsőépítészet alapvető kelléke.

A személyzet munkaruháját neves magyar designer, Kiss Márk tervezte, kézjegye izgalmas színfolt a vendéglátós outfitek egyhangú terepén.


A tervezésekor kiemelkedő szempont volt a korszerű környezetbarát megoldások keresése, ezért reklámhordozónak e-autót választottunk, kizárólag lebomló anyagokat alkalmazunk ételeink, italaink csomagolásához, és nálunk nem találkozhatsz szívószállal sem – mondta az üzletasszony.


A Tejmadár nem étterem, vagy bisztro, hanem new yorki mintára, Európa első CitySlow terasza, ahol a küszöböt átlépve kiszakadsz a város állandó lüktetéséből, pulzáló vibráló hangulatából.
A hely, ahol nemzetközi gasztronómiai trendeket követve, jól át-, de nem túlgondolt étlappal, vegán-opciókkal is, kiváló alapanyagokból, megfizethető ételekkel, kellemes atmoszférával várjuk a vendéget.

A hely, ahol az urbánus világból kilépve nyugodtan ebédelhetsz, vagy a CitySlow teraszunkon egy jó olasz kávé mellett megpihenhetsz – mondta.
A Tejmadár sztárja a MADÁRTEJ, amit újragondolva, több, izgalmas ízben mutatnak be, 700 különböző kombinációban. A madártej alap (klasszikus, vagy vegán) kiválasztása után, a

vendég az ibolya íztől a chai-latte-n át, akár a baileys-el bolondítottat is választhatja, majd a tojásfelhőkre még további különleges szóratokat is kérhet, majd megkoronázva további
öntetekkel.
Vegán, cukormentes, és gluténmentes tételek is szerepelnek a kínálatban, így senkinek nem kell lemondani a TEJMADÁR ízélményről.

A hely külön pozitívuma, hogy a Váci útról is be lehet jönni, tehát két oldalról nyitott.

Eseményfotók: (Holecz Endre)

Westend földszint – Deák Ferenc sétány

https://www.facebook.com/tejmadar.hu
https://www.instagram.com/tejmadar/?hl=hu
www.tejmadar.hu