Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2021.09.26
A kép, amit hazaviszel címen kiállítás nyílt a héten az Alle mellett megbúvó, hangulatos ZAM Zöld Alma Műteremben (XI. Bercsényi u. 20.). Zsóka László festőművész nyitotta meg Hódos Anita akvarellfestő kiállítását, amely több szempontból is rendhagyó.

Ha csak egy tárlatra számítasz, hát rossz helyen jársz! – írták a meghívóban, és igazuk volt, mert ByAnita márkanév alatt a grafikák egyedi felhasználása valóban beteljesíti a szlogent: valamit biztos hazaviszünk a kínálatból. 

A falakon nem csak festményeket, hanem az abból készült vászonnyomatokat, plakátokat is megtalálhatjuk. A használati tárgyak szerves részei az életünknek. Az illusztrációk visszaköszönnek a kiállított egyedi törölközőkön, párnákon és bögréken. 

Az itt bemutatott képek az idei ByAnita határidőnapló illusztrációból kerültek ki.

A 2022-es napló már negyedik éve kerül forgalomba: az egyedi akvarell képekkel illusztrált, elegáns határidőnaplóba most 71 kép került be.

A határidőnapló leginkább azoknak a céltudatos nőknek készült, akik praktikusság és az átláthatóság hívei, de szeretik a kreatív dolgokat.

A napló mellé többféle füzetből is választhatunk, ahol a grafika és a belső megjelenés akár testre is szabható.

Az idei másik újdonsága egy örök napló: különböző fedlapokból és tematikus naplócsomagokból állíthatjuk össze a saját naplónkat.

A kiállítást programsorozat kíséri, amikor nem csak az alkotóval találkozhatnak a látogatók, hanem meghívott vendégekkel is, mint például a Több, mint hobbi tulajdonosával, Várőri Adriennel, vagy a szerdai záró rendezvényen a ByAnita teljes stábja és az általuk ajánlott márkapartnerei is jelen lesznek.

A Záró Partyt 2021.9.29., szerdán rendezik, amikor 18:00-19:00 között megismerhetjük a stábot:
festők, grafikus, a nyomdász, márkapartnerek.

Utána akciót hirdetnek: Vedd és vidd – műtermi készletkisöprés címmel.