Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2021.04.18
A járványhelyzet és a jelenlegi zárvatartás ellenére szeretne segíteni a tanulóknak feleleveníteni az előző tanévekben vagy a szünidőben megélt vidámparki élményeiket, ezért hagyományához híven rajzpályázatot hirdet „Álmaim vidámparkja” címmel.

Az alkotások témája teljesen kötetlen. Az intézmény szívesen látná a gyermekek fejlesztési ötleteteit, a fantázia szülte vagy már létező kedvenc játékgépüket, és legszebb élményeiket.

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy darab pályamunkával, amelynek egyedül a mérete meghatározott (A/4-es), a hozzá felhasználható technika kötetlen (pl. festék, ceruza, filctoll). Az elkészült alkotásokat postán (4032, Debrecen, Ady Endre út 1.) lehet elküldeni vagy az újranyitást követően személyesen leadni az állatkerti, illetve a vidámparki pénztáraknál 2021. június 7-ig.

A pályamunkák közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, valamint az ő osztályaik részesülnek majd a vidámparki kalandok mellett csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést is magában foglaló díjazásban.

Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

További információkért látogasson el az intézmény honlapjára (www.zoodebrecen.hu), illetve érdeklődjön a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu emailcímen vagy a +36 30 280 6908-as telefonszámon.