Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2021.03.24
A járványhelyzetben sem állt meg az élet a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban: jelenleg három, igaz még csak online látogatható kiállítással várják az érdeklődőket a galériában - közölték a szervezők.

A tavaly elkészült tárlatokat a pandémia miatt nem tudták a nagyközönség előtt bemutatni, ezért azok továbbra is változatlan formában várják, hogy végre megnyithassa kapuit a Modem.

A jelenleg meglévő három kiállításhoz – Kicsiny Balázs Időhúzás című életmű-kiállításához, Ferenczy Zsolt Klónia című tárlatához, valamint Antal Balázs és Hadházi László Kisadózók című közös kiállításához – szerveznek online programokat, tárlatvezetéseket és kerekasztal beszélgetéseket is.

Művészet kicsomagolva című programsorozatukban péntekenként olyan kortárs képzőművészekkel beszélgetnek, akiknek munkái a Modem gyűjteményében megtalálhatóak.

A Művészet dobozban című konténerkiállításon azoknak a művészeknek mutatják be néhány alkotását, akiknek az online beszélgetések során “kicsomagolták” a képeit a Modemben.