Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.10.26

Halloween lidérces éjszakáján, ez évben utoljára október 31-én, a Debreceni Vidámpark hátborzongatóan izgalmas programkavalkáddal várja a különleges szórakozásra vágyókat, akik egy egész estét tölthetnek el a parkot ekkortájt ellepő boszorkányok, kísértetek és más rémséges teremtmények társaságában.

A nagyközönség többek között utazhat az éjjeli Nagyerdő sötétjébe kalauzoló Szellemvasúton, a Boszorkányjósdába betérve kifürkészheti a jövő titkait, tűzsonglőr-bemutatót csodálhat meg, majd közösen tűztáncot járhat a máglya körül.

Az állati élmények nyújtotta borzongásból sem lesz hiány: az érdeklődők nemszeretem állatokkal barátkozhatnak a Bátorságpróbán és a rovarcsapdázás keretében, megcsodálhatják a néhai lakók kiállított reliktumait, és testközelből találkozhatnak az afrikai éjszakák tekintélyt parancsoló szárnyas vadászával.

Mindemellett természetesen a Vidámpark teljes játékgép-kínálata is a látogatók rendelkezésére áll majd, többek között az idei jubileumi szezon újdonságai: a könnyed akrobatikát ígérő bungee-trambulin, az űrutazás földöntúli élményével váró Apollo-X és a virtuális világokba repítő 10D mozi és Icaros Pro.

A 17:00-tól 22:00-ig tartó rendezvényre való belépést és annak valamennyi programelemét magában foglaló belépő 1700 Ft-os, míg az ezeken felül korlátlan játékgép-használatot és gyorsított belépést biztosító Varázskarszalag 3500 Ft-os egységáron kapható elővételben online (bit.ly/zoodebrecen) és a pénztárakban, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen 21:30-ig.

A rendezvényen az október 23-ától hatályos új szabályozás értelmében kötelező a maszkviselés. Maszkok az ajándékpavilonokban is kaphatók lesznek.

Az intézmény arra biztat minden érdeklődőt, hogy bátran öltsék fel az alkalomhoz illő jelmezüket, maszkjukat, hiszen az így érkező vendégeket ajándék játékgép-használattal jutalmazzuk.