Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.08.28
Már csak egy hetet kell várni a rajongóknak! A Futball Éjszakáját szeptember 4-én, pénteken rendezik meg, a labdarúgás ünnepéhez NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei klubok is csatlakoztak.

Színész – Újságíró Rangadó Sényőn, exkluzív BL-kiállítás a Ferencvárosnál, stadiontúra, e-sport verseny az MTK-nál, Unokák–Nagypapák kispályás verseny, Papválogatott–Médiaválogatott gálamérkőzés Szegeden, szurkolói ankét, buborékfoci a III. Kerületnél, stadiontúra, Foot Darts-verseny, Közélet–Művészválogatott gálamérkőzés Győrben.

Többek között ilyen és ehhez hasonló programok várják az érdeklődőket a harmadszor megrendezett Futball Éjszakáján, melynek szervezőbizottsága a Magyar Labdarúgó-szövetséggel folyamatosan tartja a kapcsolatot, így a szeptember 4-i eseményig is lehetnek még szigorítások, amelyek befolyásolhatják a rendezvényt.
A programokat minden csapat maga állítja össze, az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatok ezúttal is remek programokkal várják a szurkolókat, amelyekre augusztus 24-től lehet regisztrálni.

A szurkolók például betekinthetnek a stadionok kulisszái mögé, megnézhetik az öltözőket, a fitnesztermet, a VIP-szektort, klubtörténeti kiállítást, találkozhatnak a csapatok ikonjaival, játékosaival, valamint számos sportfoglalkozáson, edzésen vehetnek részt.

Összemérhetik tudásukat dekázásban, fejelgetésben, X-box-, teqball- vagy tengópartiban is a profi futballistákkal, ráadásul számos edzőmérkőzés vagy gálameccs is megtekinthető lesz a helyszíneken.


A Futball Éjszakája központi helyszíne ezúttal Sényő lesz, ahol ezúttal is megrendezik a SZÚR-t, vagyis a Színész-Újságíró Rangadót, amely idén ünnepli a 100. évfordulóját.

A találkozó 17 órakor kezdődik, és pályára léphet a színészeknél többek között Nemcsák Károly, Rudolf Péter, Eperjes Károly, Straub Dezső, Vecsei H. Miklós, Puskás Peti, Balázs Pali, míg az Újságíróknál Szalóczy Pál, Várkonyi Sándor, Azurák Csaba, Mohay Bence.

A “Futball Éjszakája” programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg, a többi program korlátozás nélkül látogatható.