Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.06.17
Június 1-től Árvai Zoltán tölti be a Mystery Hotel Budapest szállodaigazgatói pozícióját. A szállodaüzemeltetésben évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakember a létesítmény működésének teljes körű irányításáért felelős, valamint az ő feladata a hotel pozíciójának növelése a helyi, a regionális és a nemzetközi piacokon.

A 2019-ben Az Év Budapesti Szállodása elismeréssel jutalmazott Árvai Zoltánt nevezték ki a tavaly megnyitott Mystery Hotel Budapest szállodaigazgatói posztjára. Az ötcsillagos hotel irányítását június 1-től látja el a szállodaiparban a 2000-es évek óta számos kiemelkedő sikert elérő szakember.

Árvai Zoltán izgatottan vágott bele az új kihívásba, és elsődleges céljának azt tekinti, hogy a főváros egyik legújabb ötcsillagos szállodájának jelenleg is meghatározó szerepét tovább erősítse a piacon. Mint fogalmazott, ehhez minden adott is.

Fotó: Mystery Hotel

„Örömmel csatlakoztam a Mystery Hotel Budapest profikból álló csapatához. A szálloda egyedi szobáival, különleges tereivel és belsőépítészeti megoldásaival azonnal belopta magát a szívembe. Célunk, hogy a szállodát minél szélesebb körben megismertessük a hazai, és a nemzetközi piacon”- fogalmazott az új szállodaigazgató.

Árvai Zoltán ötcsillagos, front office területen szerzett vezetői gyakorlattal a háta mögött  2002 nyarán csatlakozott a Hilton Budapest csapatához. Szállodaigazgató-helyettesként először a szállodai divízió, majd az éttermi területek szakmai vezetéséért felelt. 2008 őszétől a szálloda igazgatói feladatait látta el és vezényelte le a szálloda teljeskörű felújítását, majd 2019-től a Danubius Hotel Hungaria és Arena szállodákat vezette.

A szakember elmondta, a Mystery Hotel Budapest azért áll igazán közel a szívéhez, mert önálló tematikával várja a vendégeit, mely a luxus, varázslat, élmény hármasára épül. A koncepciót a több mint százéves épület történelmi örökségét tiszteletben tartva, annak építészeti értékeit megőrizve különleges megoldások teszik teljessé.

A szálloda egyik izgalmas, több látogatót is vonzó egysége a 25 méter magasan található Sky Garden tetőterasza, amely május végén nyitotta meg kapuit. A teraszon 50 fő fér el, így rendezvényeknek is kitűnő helyszínéül szolgál, amit privát és céges eseményekre is ki lehet bérelni.

Fotó: Mystery Hotel

Az alig több mint egyéves szálloda több rangos díjat is magáénak tudhat. A hotel- és étterem design Oscar-díjaként is emlegetett, a vendéglátóipar legrégibb és legrangosabb díjának számító Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design döntőjében a Varró Zoltán dizájner által tervezett Mystery Hotel Budapesté lett a legjobb európai luxus lobbi, és a finalisták közé kerültek a legjobb luxus vendégszoba kategóriában is.

A szálloda különlegességeiről a nemzetközi sajtó, többek közt a CNN, a Los Angeles Times, a Daily Mail és a Telegraph is beszámolt.