Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.06.12
A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) megújult weboldallal köszönti a fővárosba látogatókat, és Facebook kampánnyal szeretné felmérni a belföldi turisták elvárásait, igényeit és szokásait.

Budapest Insight ON június 12-étől!

Budapest minden szempontból tökéletes választás idén nyáron a belföldi turistáknak. Biztonságos, sokszínű nagyváros, ahol egyszerre lehet világszínvonalú múzeumokat, piacokat, éttermeket megismerni, vagy éppen kirándulni, fürdeni, és vízitúrázni.

A turisztikai központ kéthetes facebook kampányával szeretné megismerni, hogy a Budapestre látogatók milyen szempontok mentén terveznek utazni, milyen szolgáltatásokat vennének igénybe, a városnak melyik arcát szeretnék felfedezni.

Nyerni is lehet!

A Budapest Insight kérdőív kitöltői között 2 db 72 órás – azaz 3 napon át használható – Budapest Card-ot, turisztikai kedvezménykártyát sorsol ki a kampányt meghirdető BFTK, amellyel a nyertes és partnere számtalan ingyenes és kedvezményes fővárosi szolgáltatás és attrakció közül választhat. Játékra fel!

A kampány 2020. június 12-28. között tart.

https://www.budapestinfo.hu/hu/budapest-insight-kerdoiv-facebook-nyeremenyjatek-szabalyzat

❗Nyereményjátékra hívunk, ahol számít a véleményed❗➡️ https://cutt.ly/GueTA3q ⬅️Töltsd ki 3-5 perces kérdőívünket, és nyerj Budapest Card városkártyát!

Közzétette: Énbudapestem – 2020. június 12., péntek

A budapestinfo.hu weboldal is megújul

A kérdőív értékelésével – a turisták mellett – a BFTK maga is nyer, hiszen még személyre szabottabban tudja majd kiszolgálni a fővárosba érkező vendégek igényeit.

Ugyanebből az okból a www.budapestinfo.hu weboldal is új struktúrát kap június 12-étől. A turisztikai központ frissített arculattal az oldalt látogató hazai és külföldi vendégeknek, valamint a fővárosban élőknek szeretné a lehető legtöbb szegletét és arcát bemutatni Budapestnek, kiegészítve praktikus információkkal és programajánlókkal.

A megújult weboldal: https://www.budapestinfo.hu/