Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.06.11
A korlátozó intézkedések lazításával újra megnyitotta a kapuit és a nyári szezonra már örömmel várja a vendégeit Szlovákiában a közkedvelt Lombkorona Tanösvény és a Bachledka Ski & Sun hegyi üdülőközpont.

A tanösvény a Magas-Tátra irányából Zár község keleti részén, a Bachleda-völgyben található 24 méteres magasságban.

A Bachledova-völgy turistái a csodás kilátás mellett a bobpályával, Szlovákia leghosszabb száraz csúszdájával szórakozhatnak, nyáron a gyerekeket is számtalan program várja, többek között a solymászok, a tanösvények, a trambulin és a játszóterek. Több fejlesztés történt az eltelt időben, akik egy éve voltak itt, sok újdonsággal találkozhatnak.

A Bachledka üdülőközpont Szlovákiában elsőként hagyott fel az egyszer használatos műanyag csomagolásokkal, így támogatva az ökológiai feltételeket.

A központ új, érdekes projektje a Panoráma étterem, amelyet minőségi szolgáltatásokkal és magas „babyfriendly” standarddal bővítettek ki, amelynek a kisgyermekes családok örülhetnek. A központ az „akadálymentesen a hegyekbe” felhívást teljesítve szinte már a teljes területén akadálymentes.

A Panoráma Bachledka Apartmanok közvetlen a Lombkorona tanösvény mellett születtek meg, és amelyekre már nagyon vártak a kirándulók. Az apartmanok pezsgőfürdőiből a csillagos ég látható, majd másnap a pihenés után újra indulhatnak a túrázók felfedezni a környék látnivalóit.