Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.04.18
Tom Hardy a BBC gyerekcsatornáján esti meséket olvas fel a gyerekeknek.

Hardy, aki már vendégszerepelt a BBC televízió CBeebies programjában, április 27. és május 1. között öt alkalommal mesél a gyerekeknek, melyeket hétköznap esténként sugároznak a CBeebies műsorában, és a BBC iPlayerén is lejátszhatók – számolt be róla a Variety.com.

Az egyes epizódokat a koronavírus-járvány miatt Hardy kertjében vették fel. Külön érdekesség, hogy a mesélés közben néha a színész francia bulldog kutyája, Blue is feltűnik a képernyőn.

A csatorna bejelentette, hogy a színész a következő meséket olvassa fel:

Simone Ciraolo Hug Me (Ölelj meg), Robert Vescio és Nicky Johnson Under the Same Sky (Egy ég alatt), Lizzy Stewart There’s a Tiger in the Garden (Tigris a kertben), Chris Haughton Don’t Worry, Little Crab (Ne félj, kis rák), valamint Rachel Rooney és Zehra Hicks The Problem With Problems (A probléma a problémákkal).


Hardy új filmje Észak-Amerikában május 12-én debütál online, de lehet, hogy még idén a moziban is játsszák majd. Az Al Capone amerikai gengszterről szóló életrajzi dráma a hírhedt gengsztert negyvenes évei végén, a börtönévek után ábrázolja a film. Hardy egy demenciával és múltja árnyaival küzdő embert alakít, aki után tovább folyik a nyomozás.