Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.02.25

A nemzetközi Marriott szállodalánc immáron sokadig éve rendezte meg a „YouEatWeGive” néven futó globális jótékonysági programját.  2019 őszén, két hónapon át, három budapesti és egy kecskeméti hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatták a nehéz sorsú fiatalok számára elindított kezdeményezéseket, amelynek célja a fiatalok munkanélküliségének visszaszorítását segítő alap létrehozása. 

A promóció része a Marriott ’World of Opportunities’ kezdeményezésnek, amelynek keretében az európai Marriott szállodák hátrányos helyzetű fiataloknak nyújtanak segítséget – szakképzést és egyéb lehetőségeket biztosítva – hogy a bennük rejlő tehetséget és tudást kibontakoztathassák.

A programban hasonlóan a tavalyi évhez, a DSK Wine & Grill  (The Ritz-Carlton, Budapest), a DNB Budapest  (a Budapest Marriott Hotel ), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) vett részt. Közösen több mint 11 millió forintot sikerült az idén is összegyűjtenünk.

Fontosnak tartjuk, hogy a szülők nélkül élő gyerekek is megkapják mindazt a támogatást, amit a családban élő kortársaik.

A közösen összegyűjtött adományra nagyon büszkék vagyunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni vendégeinknek a hozzájárulásukat és támogatásukat!

Marriott International

A Marriott International a világ vezető szállodaipari vállalata, amely több mint 7000 szállodájával és 130 országban képviseltetve magát.

A céget J. Willard és Alice S. Marriott alapította 1927-ben, amely washingtoni központtal, több mint 90 éve családi kézben van. A Marriott a Marriott Bonvoy™  hűségprogramját kínálja utazói számára, amely felváltja az egykori Marriott Rewards®, a Ritz-Carlton Rewards® és a Starwood Preferred Guest® (SPG) programokat. További információért és szobafoglalásért kérjük, látogasson el a www.marriott.com weboldalra, a vállalat legfrissebb híreiről pedig a www.marriottnewscenter.com oldalon tájékozódhat. Kövessen bennünket a Facebook,  @MarriottIntl, Twitter és Instagram oldalainkon!

A The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC-ről

A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., amelynek székhelye az Egyesült Államokban, a Maryland állambéli Chevy Chase-ben található, jelenleg több mint 100 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben, emellett több mint 45 szálloda- és lakóingatlan-fejlesztési projektet folytat 30 országban világszerte. Amennyiben bővebb információt szeretne, vagy szobát kíván foglalni, látogasson el a cég weboldalára www.ritzcarlton.com , a céggel kapcsolatos hírekért pedig keresse a news.ritzcarlton.com oldalt vagy csatlakozzon az élő beszélgetéshez, használja a #RCMemories hashtaget, és kövesse a Facebook, Twitter és Instagram oldalainkat.  A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. a Marriott International, Inc. (NASDAQ:MAR) 100%-os tulajdonú leányvállalata. A The Ritz-Carlton büszkén vesz részt a Marriott Bonvoy programban, ami a Marriott International új hűségprogramja,  és felváltja a Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® és a Starwood Prefered Guests® (SPG) programokat. A hűségprogram a tagoknak a globális márkákon keresztül, a Marriott Bonvoy Moments által  páratlan előnyöket  kínál, beleértve az ingyenes szállodai tartózkodást vagy az Elite státusz elérését. Ha további információt szeretne a programról, vagy ingyenesen szeretne bejelentkezni, látogasson el a MarriottBonvoy.marriott.com oldalra.

Az SOS Gyermekfalvakról

Az SOS Gyermekfalvak olyan non-profit szervezet, amely állami gondoskodásban élő gyermekeket és hátrányos helyzetű, segítségre szoruló családokat támogat. A 70 éve működő alapítvány 2.300 programján keresztül több mint egy millió gyermekhez és felnőtthöz ér el 136 országban. Alapvető filozófiájuk, hogy egy gyerek se nőjön fel egyedül, és hogy minden gyermek családi környezetben élhessen biztonságos, teljes életet. Magyarországon 23 ezer gyermek él állami gondoskodásban. Többségük bántalmazás, elhanyagolás, szegénység, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála miatt. Az SOS Gyermekfalvak Magyarországon közel 400 gyereknek ad szerető, biztonságos otthont nevelőszülői családoknál.

További információ az SOS Gyermekfalvakról a www.sos-childrensvillages.org oldalon, az SOS Gyermekfalvak Magyarország tevékenységéről pedig a www.sos.hu oldalon található.