Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.02.18
Első tematikus estjét tartotta hétfőn a Budapest Marriott Hotel új bárja, a Liz and Chain, amely gyönyörű helyszínen, páratlan panorámával a Duna pesti oldalán várja nemcsak a szállóvendégeket, de az alkalmilag betérőket is.

Barátságos hangulat, elegáns és modern berendezés, kényelmes fotelekkel, székekkel teli nagy tér várta a vendégeket, akik az indonéz estre érkeztek.

A három hétig tartó tematikus estre az indonéz nagykövetséggel való szoros együttműködésben került sor. Gyönyörű lányok táncoltak az indonéz zenére, és autentikus indonéz ételeket kínáltak a kedves vendéglátók, bárány és csirke satay ínyencfalatok után jóízű volt a szomjoltó indonéz sör is, a Bintang.

Fotó: Bódi Ágnes

Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója is jelent volt a nyitó eseményen, véleménye szerint a cél többek között, hogy többen keressék fel a bárt, és hogy változatos, és kellemes időtöltést kínáljanak a szálló vendégeinek is.

Az indonéz hetek után továbbiakra is számíthatnak a vendégek, akik kóstolókon, teraszpartikon és teadélutánokon is szórakozhatnak. 

Fotó: Bódi Ágnes

A minőségi fogások, a prémium hozzávalók és a változatos italok, köztük a kiváló indonéz sör, a figyelmes kiszolgálás, valamint a táncosok kecsessége és szépsége felejthetetlenné tette a tematikus est első napját.

A Liz and Chain minőségi időtöltést kínál a helyi közönségnek, a hotelvendégeknek, az átutazóknak, a munkaügyben érkezőknek és a kikapcsolódásra vágyóknak. A Liz and Chain reggelivel és ebéddel, különleges korlátlan délutáni pezsgőfogyasztással és koktélválasztékkal várja a látogatókat. Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, teraszpartik és teadélutánok is várják a vendégeket.

Fotó: Bódi Ágnes