Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.02.07
A Budapest Varieté megálmodói: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina a Káprázat és Humor című előadás kosztümös főpróbájára invitálta az érdeklődőket február 6-án, a Duna Palotába.

A Budapest Varieté 2020-as előadásra a világ legkiválóbb művészeit sikerült meghívniuk, a revük és varieték nemzetközi világában ismert hazai és külföldi artista művészeket.

Kőhalmi Ferenc a nemzetközi bűvészverseny nyertese és többek közt a Bűvész Európa Bajnokság bronzérmese most műsorvezetőként és házigazdaként kalauzolta végig a közönséget a varieté show világába.

Fellépett többek között a Monte Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertese, a magyar származású Steve Eleky, a Fever Dance Group a Budapest Varieté Tánckara, a Szombat Esti Láz táncosai, Michael Halvarson a svéd bűvész, zsebtolvaj, komikus és showman, a Trio Bokafi – Ugródeszka akrobaták,  a Vietnámi Thu Hien, aki a világ legjobb női lengődrót artista művésze.

Fotó: Bódi Ágnes

Nagy sikert aratott Veres Henrik pattogólabda zsonglőr, és a svéd bűvész, Michael Halvarson is, végül a műsort a Quick Change Dance, a villámgyors átöltözés mesterei zárták: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, akik a nemzetközi cirkusz fesztiválok többszörös díjnyertesei.

Akik az estre jegyet vesznek, azokat az előadások előtt exkluzív vacsora várja, amelynek tervezője Litauszki Zsolt, a Gundel étterem séfje.

További információk: www.budapestvariete.hu