Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.01.29

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

A bordó színben, 75B-től 85B méretig kapható női puha kosaras melltartó merevítő nélkül készült, lágy microtouch anyagból, amelyben kiegészítő power mesh zónák biztosítják a különösen jó tartást. A kényelemre ennél a darabnál sem lehet panasz, hiszen mind a pántjai állíthatók, mind a hátsó része, amely a megszokott, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos megoldással készült. A selymesen csillogó darabot ezúttal is csipkerátétek dobják fel, illetve itt sem hiányozhat a kosarak között megbúvó apró masni!

A 3 darabos női alsó szettben 2 bordó és 1 fekete darabot találunk a selymesen csillogó microtouch anyagból készült klasszikus szabású alsókból. A pamut lépésbetéttel készült darabokat elöl, a lábkivágásnál az alapszínnel egyező színű csipkerátét díszíti, amiből a derékrészen is található egy vékony rész, középen pedig egy apró masni díszíti a szett darabjait, melyek S-től XL méretig vásárolhatók meg.

A konyhából sem hiányozhatnak a romantikus hangulatú kiegészítők, mint amilyen a szív alakú, szilikon sütőforma, amelyben egyszerre négy szív alakú sütit készíthetünk el az útra – ezek egyformák is lehetnek, de kedvünk szerint akár többféle süteményt is egyszerre süthetünk meg a forma segítségével. Ha esetleg híján vagyunk a megfelelő recepteknek, akkor sincs ok a pánikra, hiszen a formához receptjavaslatok is tartoznak, így akár azonnal nekiláthatunk a finomságok elkészítésének, amint kézhez kapjuk!

Ha nincs otthon minden hozzávaló, és kell egy gyors kört futnunk valamelyik közeli boltban – nos, ehhez is találunk olyan hasznos segítőt, ami magán hordozza a romantikus hangulat jegyeit. Az összehajtható bevásárlótáska strapabíró, nedves ruhával könnyedén megtisztítható anyagból készült, fekete alapon málnaszínű szívekkel díszítve. Nagy főrekesze cipzárral zárható, apró, csinos szív alakú függő díszíti, összehajtva pedig patentgombbal rögzíthető, így még egy kisméretű női táskában is mindig elrejthetjük, hogy szükség esetén legyen mibe pakolnunk!

A Tchibo bőrönd választékát pedig itt találjuk.