Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.12.30
A FlixMobility globális mobilitási szolgáltató 2013-as alapítása óta FlixBus és FlixTrain márkájával teszi könnyűvé, kényelmessé és elérhetővé az utazást. Annak érdekében, hogy még több embernek biztosítson utazási lehetőséget, a vállalat FlixCar néven elindította telekocsi szolgáltatását december 17-én Franciaországban. Az új termék ingyenes, a FlixBus meglévő távolsági buszhálózatát egészíti ki.

Ingyenes platform, biztonság és könnyű használat

A FlixCar nem kér jutalékot vagy egyéb díjakat felhasználóitól, a fizetés közvetlenül az autóvezető és az utas között zajlik. Emellett a FlixCar egy 3 kattintásos folyamattal próbálja leegyszerűsíteni a telekocsizást. Azok a felhasználók, akik korábban más platformokon is használtak vagy kínáltak telekocsi szolgáltatást korábbi tapasztalatukat és értékelésüket átvihetik a FlixCar oldalára.

Röviden a FlixCar szolgáltatásáról:

  • Alternatíva: Új távolsági telekocsi lehetőség 3 kattintással
  • Ingyenes: Átlátható platform extra költségek nélkül
  • Megbízhatóság: A felhasználók áthozhatják korábbi telekocsis tapasztalatukat és értkeléseiket
  • Könnyű használat: Fizetés közvetlenül a használatkor készpénzzel vagy instant fizető alkalmazással

A buszhálózat kiegészítése

A FlixCar válaszol a francia mobilitási piacon felmerülő változatos igényekre, kiegészítve a kiterjedt buszhálózatot, ami jelenleg több mint 200 célállomást köt össze csak Franciaországon belül.

  • Kiegészítő ajánlat: A FlixCar olyan közép- és hosszú távú útvonalakon kínál szolgáltatást, ahol a FlixBus nincs jelen, vagy kevésbé gyakori összeköttetést biztosít.
  • Kiegészítő választás: A FlixCar kielégíti az utolsó pillanatban felmerülő igényeket, a FlixBus már hónapokkal előre is foglalható.
  • Fenntarthatóság: A telekocsi és a távolsági busz a közúti személyszállítás legelőnyösebb módja, szénlábnyomuk akár háromszor kisebb lehet, mint az egyénileg használt személygépkocsiké.

Yvan Lefranc-Morin, a FlixBus francia ügyvezetője elmondta: „A FlixCar buszhálózatnál is kiterjedtebb földrajzi elérésének köszönhetően újabb lehetőséget biztosítunk arra, hogy az utasok A-ból B-be jussanak, miközben elérhető és környezetbarát marad a kínáltunk. A FlixCar által fejlesztjük hálózatunkat, egyúttal ajtótól ajtóig terjedő szolgáltatást is biztosítunk az utasoknak. Egy FlixBus-os utazás után a telekocsi lehet az a közlekedési szolgáltatás, ami az utasokat a legvégső célállomásra juttatja.”