Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.09.24
Rózsát nevelni nem is olyan szúrós, - ezt vallják a Cserhát dobjai között megbúvó falvakban a nógrádiak. Nemcsak a szépségéért, illatért, hanem életminőséget emelő hasznáért is ültetik itt a virágok királynőjét. Finom ételek, italok, test és lélekápoló szerek is készülhetnek belőle, amelyet, most a nagyközönség is megismerhet az idei OMÉK kiállításon.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat standján mutatkozik be a Rózsavilág gasztronómiai kínálata. A kiállításon naponta több alkalommal a magyar libamájat népszerűsítő főzőbemutatókon az önmagában is különleges rózsa-chutney-val kóstolhatják meg a látogatók.

Mindenki királynőnek és királynak születik! 

Ha vitatkozna ezzel a megállapítással, akkor gondoljon csak a lányok első farsangi jelmezére, a fiúk fakardos játékára!

Aztán az idő elfedi ezeket a vágyakat. De vannak pillanatok, amikor újra élhetők! 

Hogyan? Erre tudják a receptet a Rózsavilágban!

A rózsásság egyidős a civilizációval. Az időszámítás előtti források bizonyítják, hogy ez a csodálatos növény az uralkodók és uralkodónők virága volt. Használtál kultikus- vallási,  táplálkozási-gyógyítási  és testápolási-tisztálkodási céllal.

De, a rózsa mára nem csak az uralkodók  kiváltsága lehet!  

Ha szeretné  megkülönböztetni az  ünnepeket, a különleges  alkalmakat  és a csodás pillanatokat, akkor választhatja hozzá a rózsát, a királyok és királynők virágát, nemcsak virágként, hanem például ételként!

Élvezze ízét, aromáját, illatát és testet-lelket gyógyító afrodiziákum hatását!

És vannak, akik így is tesznek!

Az OMÉK kiállításon  mester séfek fogják kínálni a vendégeknek a magyar pácolt libamájat Rózsavilág chutney-val.

Ön hogyan varázsolhat rózsás hangulatot otthon szeretteiteknek és hogyan emelheti a különleges alkalmakat, még magasabb szintre?

Ebben segít a Rózsavilág gasztronómia, ahol édes, sós, pikáns és natúr rózsa ízeket találhat. Szörpöket, szószokat, desszerteket, amelyekkel  az étkezés garantáltan  gourmet élvezet lesz!

És ha mindez még nem lenne elég, akkor igazán királyi módra, nemes tetteket cselekedethetünk!

Ha az ünnepek mellett fontos mások boldogulása is, akkor lényeges tudni, hogy a Rózsavilág termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlásával a  nógrádi Vidéki Női Életmód Modell-t  támogathatjuk. A vidéki női lét értékeinek megőrzését, a vidéki  nők helyben maradását, jövedelemszerzését támogatja ez a program.

A laboratórium háttér biztosítja, hogy a Rózsavilágban a termékek a legmagasabb minőségben, a legnagyobb bel tartalmi értékkel bírjanak. Vegyi anyagok nélkül, gmo mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készüljenek.

Csomagolásuknál törekszenek arra, hogy  a csomagoló eszköz újra hasznosítható,új funkcióban tovább használható legyen.