Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.09.23
Pilótatoborzást tart az Emirates légitársaság 2019. október 2-án és 3-án Budapesten, a Budapest Marriott Hotelben, hogy tapasztalt és szakmailag elismert pilótákkal bővítse a már 300 fős magyar munkavállalói csapatát. A légitársaság az érdeklődő házastársakat is várja, hogy megismerjék, milyen az élet családdal Dubajban.

Azok az ambíciózus magyar pilóták, akik a világ egyik legmodernebb flottájával rendelkező légitársaságánál szeretnének repülni, most megismerhetik a kiválasztási folyamatot, a dubaji életkörülményeket, illetve hogy milyen előnyökkel, lehetőségekkel jár Emirates-pilótának lenni. A magyar pilótáknak az Emirates vonzó és kiterjedt javadalmazási csomagot kínál, amely tartalmaz

  • kiemelt, adómentes fizetést,
  • ingyenes lakást vagy villát Dubaj szivében,
  • élet-, baleset- és egészségügyi biztosítást, beleértve a fogorvosi kezeléseket is,
  • a gyermekek oktatási támogatását 4-től 19 éves korukig,
  • évi 42 naptári nap szabadságot (utasszállító gépek pilótáinak),
  • év végi bónusz lehetőségét,
  • “ingyenes” éves repülőjegyet és további kedvezményes utazási lehetőségeket a pilótának és szűkebb családjának,
  • kedvezményre jogosító kártyát Dubaj több mint 600 áruházában.

Az Emirates a pilóták házastársait is várja a toborzásra, így ők is bővebb információt szerezhetnek a dubaji életről, a beiskolázásról és minden olyan kérdésről, ami egy család életét befolyásolhatja.

Az esemény előregisztrációhoz nem között, és elegendő csak az egyik toborzó-eseményen részt venni, azonban az érdeklődőknek pontosan kell a helyszínre érkezniük, hogy meghallgassák az információs eligazítást. Akik nem tudnak részt venni a nyílt napon, azonban az Emirates-nél szeretnének a karrierjükben előrelépni, online is jelentkezhetnek az Emirates karrier oldalán.

Az Emirates, melynek 268 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 desztinációjára a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség alkotta csapatában.

A pilótatoborzásokat október 2-án délelőtt 10:00 és délután 14:00 órától, valamint október 3-án délelőtt 10:00 órától tartják a Budapest Marriott Hotelben (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.).

További információk az Emirates karrier oldalán érhetők el:

http://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/