Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.07.17

Idén szükségszerű átalakuláson ment át a 43. Boglári Szüreti Fesztivál. Elvált az útja a korábbi támogatójától, s az új szervezők ezzel más mederbe terelték a BBB-t.

Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri , kulturális rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon.  Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.

A 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves és kirakodóvásárral és eddig még nem látott szenzációval készülnek a szervezők. Augusztus 19-én este a Balatonboglárra látogatók Magyarországon először  egy olyan szenzációt láthatnak a BBB műsorában, amire az országban még nem volt példa. 
A szervezők a titkot csak augusztusban fedik fel!

Egy másik fontos változás is felkavarta a hazai boros szakma berkeit! A  BBB első ízben hívott meg különböző tájegységeket, borvidékeket az ország számos pontjáról. A borkedvelők első alkalommal  kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival.
Senki nem marad szárazon!https://www.facebook.com/boglarfeszt/