Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2019.06.07
A hazánkban elsősorban charter bróker tevékenységéről ismert „Air Partner, the global aviation service group” helyi képviselőjével, a Tensi Aviation Kft.-vel együtt 15 éves magyarországi piaci jelenlétét ünnepli. Ez a mérföldkő remek alkalom arra, hogy az Air Partner a MUISZ - a Magyar Utazási Irodák Szövetsége - 45. évfordulóját ünneplő gála vacsorájának kiemelt szponzora legyen. Az esemény lehetőséget kínál az Air Partner számára, hogy köszönetet mondjon az elmúlt 15 év során vele együttműködő üzleti partnereinek, s egyben találkozhasson új potenciális ügyfelekkel is.

A Tensi Aviation 2004 óta az Air Partner vezérképviselete Magyarországon, és szoros együttműködésben dolgozik a cég osztrák irodájával. Ez idő alatt a régió ügyfelei megtapasztalhatták a professzionális csapat szakértelmét, illetve minőségi ügyfélkiszolgálását. Ügyfeleik között üdvözölhettek magánszemélyeket, utazási irodákat, kormányzati intézményeket, sportklubokat, zenekarokat, de többek között teljesítettek megrendeléseket autóipari, gyógyszerészeti és pénzügyi szférában tevékenykedő cégeknek is.

Magyarországon és a környező országokban – látva a „saját” repülőgép nyújtotta előnyöket – a kereslet az Air Partner személyre szabott csoportos charter és privát jet megoldásai iránt továbbra is nő. Az ügyfelek maguk határozzák meg a menetrendet, az indulási és érkezési repülőtereket, időt takaríthatnak meg, és rugalmas keretek között kényelmesen utazhatnak. Az Air Partner a repülőtéri és fedélzeti kiszolgálásban szerzett tapasztalata révén kiemelkedő utazási élményt biztosít ügyfelei számára, illetve hisz a kereslet növelésében, így munkatársai a többéves tapasztalattal párosuló szakértelmükkel készek kiszolgálni az újabb és újabb igényeket, és az ügyfelek számára minden várakozásukat felülmúló ajánlatokat állítanak össze.

Kevin Macnaughton, az Air Partner Charter divíziójának ügyvezető igazgatója, a Tensi Aviation Kft.-vel meglévő hosszútávú és sikeres partnerséget a következőképp értékelte:

“A Tensi Aviation Kft.-vel való együttműködésünknek köszönhetően az elmúlt tizenöt évben sikerült jelentősen bővítenünk üzleti tevékenységünket Közép-Kelet-Európában. “ Az összehangolt piaci ismeretek, és a magas szolgáltatási színvonal együttesen lehetővé tették számunkra, hogy a legigényesebb ügyfelek számára is megtaláljuk a megfelelő repülőgépet.

Az Air Partner és a Tensi Aviation közös munkája eredményeként több száz járatot indítottunk el közösen, ez mindannyiunkat örömmel és büszkeséggel tölt el, és hasonlóképp gyümölcsöző együttműködést ígér az elkövetkező évekre, mindig szem előtt tartva és megőrizve az Air Partnertől megszokott magas minőségű kiszolgálást.”