Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.04.03

A Pizza D’Oro hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy április 8. és 12. között 1000 darab kézműves pizzával kedveskednek a rászorulóknak. A jótékonysági akcióval szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne csak karácsonykor adományozzanak, mert akiknek nélkülöznie kell, azok többnyire egész évben éhesek.

Hétfőn délután Nem Április Tréfa címmel tartott sajtótájékoztató szervezője a Csodákért, Alapítványokért, Közösen Alapítvány, mely a Magyarországon működő alapítványok, egyesületek összefogását, működésüket, munkájukat közös és egységes platformon segíti.

A CS.A.K Alapítvány az eseményen részletesen beszámolt egy jövő héten induló projektjükről, melynek keretében több megbízható civil szervezetet tudnak segíteni a Pizza D’Oro által felajánlott 1000 darab pizzával.

Sedlák Gergő, a Pizza D’Oro cégtulajdonosa a sajtótájékoztatón kiemelte, Magyarországon az emberek többsége csak karácsonykor gondol a rászorulókra, de ezzel a misszióval úgy gondolja követőkre talál, akik év közben is tudnak segíteni !

Mint fogalmazott, most első ízben csinálnak ilyen missziót, mert most talált rá arra a szervezetre, amely felügyeli és szívvel lélekkel végig kíséri az adományának útját!

A Pizza D’ Oro kézműves pizzái megbízható civil szervezetek és a hétköznapi emberek jó szándéka által kerülnek olyan emberekhez, akiknek az éhség a mindennapjaik részévé vált.

Sedlák Gergő cégtulajdonos ezzel a misszióval ösztönözni is szeretné azokat a magán személyeket és cégeket, akik megtehetik, hogy a szeretet ünnepén kívül is tegyenek a rászorulókért!

Pintér Ferenc, az V. kerületi Andreas Bistro tulajdonosa ismertette,hogy a Pizza D’Oro által felajánlott pizzákat a 8-12-ei napokon 17 óra és 21 óra között fogyasztó vendégek ajándékba kapják, amit saját belátásuk szerint adhatnak oda rászorulónak. Továbbá bárki „befizetheti” a környezetében rászoruló személyt, családot , mindösszesen a saját neve és a rászoruló neve szükséges. A befizetett összeggel a CS.A.K Alapítvány munkáját segítik, a pizzát a Pizza D’ Oro biztosítja. A rászoruló személyesen veheti át a frissen kisütött pizzát az egyeztetett időpontban.

A sajtótájékoztatón minden megjelent újságíró, sajtó munkatárs megkóstolhatta a prémium minőségű kézműves pizzákat, és az akció kezdetét szimbolizálva kapott mindenki 1-1 pizzát, amit odaadhattak egy rászorulónak.

A CS.A.K Alapítvány létrehozója s egyben elnöke Pálfalvi Petra, elmondta, hogy A Pizza D’ ORO pizzái a megbízható Velencei – Tó környéki Nagycsaládosokért alapítvány több mint 250 nagycsaládoshoz is eljut. Fontos számára, hogy a cég tulajdonosok bizalmát visszaépítse a társadalmi szerepvállalás terén, és a cég működésének része legyen a felelős társadalmi szerepvállalás, ezzel példát mutat és értéket teremt a vállalati szférában!