Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.03.20
Az elsőbbségi beszállás, lounge belépő, kedvezményes fedélzeti Wi-Fi használat és elsőbbségi ülőhelyválasztás után újabb meglepetés vár a Skywards, az Emirates és a flydubai díjnyertes törzsutas programjának tagjaira: utazásaik révén márciusban ajándék mérföldekkel gyarapodhatnak az új és meglévő tagok.

Az ajándék mérföldek az Emirates és a flydubai járataira 2019. március 20. és 31. között lefoglalt Turistaosztályú és Business Class jegyekre érvényesek, amennyiben az utazás időpontja 2019. április 10. és június 27. vagy 2019. szeptember 6. és november 30. közé esik.

Az Emirates márciusban hihetetlen meglepetéseket tartogat a Skywards hűségprogram tagjainak: a kedvezményes időszakban a tagok az automatikusan járó mérföldeken felül még egyszer ugyanennyi mérföldre tehetnek szert utazásukkal. Több utazás esetén pedig az ajándék is többszöröződik, és a második utazás után a mérföldek dupláját, a harmadik után pedig a háromszorosát írják jóvá bónuszként a részükre.

Az így összegyűjtött Skywards mérföldeket Emirates és flydubai repülőjegyekre, illetve upgrade-re tudják felhasználni a tagok. Ha például egy Skywards tag háromszor utazik oda-vissza Dubaj és London között Turistaosztályú Flex Plus jeggyel a megadott időszakban, elég mérföldet gyűjt össze egy Turistaosztályú jegyre Dubaj és London között.

Az ajándék mérföldek érvényesítéséhez a tagoknak regisztrálniuk kell online, illetve az Emirates rendszerében Saver, Flex vagy Flex Plus, a flydubai-nál pedig Value, Flex vagy Business Only típusú jegyet kell vásárolniuk.

További információ a regisztrációról az Emirates Skywards weboldalán olvasható. A tagok emellett az Emirates alkalmazás Skywards szekciójában is tájékozódhatnak a legfrissebb ajánlatokról.

Az ajánlat részletei

  • Érvényesség: Minden új és már meglévő Skywards tag regisztrálhat az ajándék mérföldekre.
  • Foglalási időszak: 2019. március 20. és 31.
  • Utazási időszak: 2019. április 10. és június 27., 2019. szemberber 6. és november 30.
  • Első út: Alap Skywards mérföldek + bónusz 100% Skywards mérföld
  • Második út: Alap Skywards mérföldek + bónusz 200% Skywards mérföld
  • Harmadik út: Alap Skywards mérföldek + bónusz 300% Skywards mérföld

Támogass egy jó ügyet, és válj mérföld milliomossá

Az Emirates Skywards hűségprogram tagjai emellett akár 1 millió Skywards mérföldet is nyerhetnek, amennyiben körülbelül 1 500 forinttal hozzájárulnak egy jó ügyhöz.  A “Thanks a Million” kampány 18. alkalommal indul útjára, a kezdeményezés során befolyt összeg pedig az Emirates Airline Foundation munkáját támogatja. A nonprofit szervezet hátrányos helyzetű gyerekeknek segít megvalósítani álmaikat azáltal, hogy lakhatást, ételt, orvosi ellátást és oktatást biztosít a számukra. A sorsolással kiválasztott két szerencsés nyertest, akik 500 ezer és 1 millió Skywards mérfölddel gazdagodnak, a Dubai World Cup-on jelentik be március 30-án a Meydan lóversenypályán. További információ az adományozás menetéről az alábbi linken érhető el.

Az Emirates Skywards-ról

Az Emirates Skywards, az Emirates és a flydubai légitársaságok díjnyertes hűségprogramja, jelenleg 23 millió taggal rendelkezik. A hűségprogram négy tagsági szintből áll – Blue, Silver, Gold és Platinum -, és minden szint exkluzív előnyöket biztosít a tagok számára. Az Emirates Skywards tagok az Emirates és flydubai repüléseik, valamint a partner légitársaságoknál megvalósult utazások után, illetve partner hotelek, autókölcsönzők, és egyéb pénzügyi- és szabadidőszolgáltatások használata után kapnak Skywards mérföldeket. A repüléssel kapcsolatos jutalmak és upgrade-ek mellett az összegyűjtött mérföldjeiket több mint 100 légitársaságnál, hotelben és kiskereskedelmi üzletben válthatják be. A tagok továbbá pénzzel nem megvásárolható élményekben is részesülhetnek népszerű rendezvényeken, valamint belépést nyerhetnek több világváros összesen 41 Emirates lounge-ába is.

További információ: www.emirates.com/Skywards