Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.03.12
Hamarosan beköszönt a jó idő! Sok ember számára most érkezik el a várva-várt nyaralás ideje, amelyre egész évben készült, és amelyről egész évben álmodozott.

Elképzelted azt is, hogy kifogástalan, friss és kipihent leszel a nyolc órás repülőút után is? És természetesen a forró naptól egyre csak gyönyörűbb lesz az arcbőröd, amin egyáltalán nem hagy nyomot a néhány (sok) áttáncolt, átkoktélozott éjszaka sem…

Ez azért kicsit álomszerű, nem? Pedig ez akár akkor is elérhető, aki nem rendelkezel privát jetekkel és a sminkesedet sem cipeled magaddal mindenhova, viszont betartasz 3 lényeges szépségápolási szabályt:

TISZTÍTS!

Az arc akkor tud igazán ragyogni, ha tiszta, mivel a szennyeződések és az elhalt hámsejtek megakadályozzák a fényvisszaverődést, emiatt pedig fakó lesz a bőr. A FOREO LUNA mini 2 szilikonos arctisztító készülék az apró pulzálások segítségével eltűnteti a szennyeződést és a felesleges olajat a bőrről. A készülék méreténél fogva is tökéletes a nyaralások idejére, hiszen egy kisebb nesszeszerbe is belefér, könnyű, vízálló és egy töltéssel több hónapot kibír!

HIDRATÁLJ!

Hidratálj kívül és belül! Igyál annyi vizet, amennyit csak bírsz és használj arcbőrödnek megfelelő hidratáló krémet, naponta kétszer. Igen, a limonádék és néha a koktélok fogyasztását is írhatod a hidratálás számlájára! ☺

VÉDEKEZZ!

Napszemüveg, kalap és fényvédő krém: ezek az egészséges bőr 3 muskétása a nyári napokon. Használhatsz önbarnító krémet is a napsütötte megjelenéséért, amiért a bőröd később biztos köszönetet mond.